İsteyene villa; isteyene işyeri satılacak! Fiyatlar 920 bin TL’ye kadar düştü

İcralık ilanları arasına İstanbul’dan bir villa ile işyeri ekleyen TEB, yeni satışa çıkan gayrimenkullerine ilişkin açıklama gerçekleştirdi. İşte İstanbul icradan satışa çıkan gayrimenkuller…

Vatandaşların çok yakından ilgilenmeye başladığı icralık satış ilanları kapsamında yeni yeni gayrimenkuller satışa çıkmaya başladı. Son zamanlarda bankaların sıklıkla yayınlamaya başladığı icralık gayrimenkul ilanlarında dikkat çeken detaylar, gayrimenkullerin piyasa değerinden daha düşük olarak satışa çıkması oldu. Piyasa değerinde iki yeni gayrimenkul ilanı sunan TEB ise, yeni ilanları hakkında bilgi verdi.

Gayrimenkul satışı gerçekleştirmeyi sürdüren bankalardan biri olması nedeniyle vatandaşların yakın markajında olan TEB, bugün İstanbul’dan bahçeli bir villa ile bir işyerini satışa koydu. Villa ile işyerini özelliklerini duyuran TEB, aynı zamanda e-İhale ile satılacak olan bu gayrimenkullerin ihale başlangıç bedellerini de belirledi. İşte İstanbul icradan satışa çıkan gayrimenkuller…

İSTANBUL’DAN BİR VİLLA İÇİN İHALE BAŞLADI

İstanbul ilinin Arnavutköy ilçesinin Bolluca Mahallesi’nde yer alan Gölpark Sitesi isimli sitede bulunan bir villayı satışa koyan TEB, villanın 347 metrekare kullanım alanına sahip olduğunu bildirdi. Bodrum ve zemin katta dahil olmak üzere toplamda 3 kattan oluşan villanın ihalesini 17 milyon TL’den açan TEB, villanın fiziksel özelliklerine ilişkin de bilgi verdi. TEB’in yayınladığı ilan detayında şu ifadeler yer aldı:

“Projesine göre; bodrum kat 32 metrekare teras alanı hariç, 130 metrekare alanda, spor salonu, hobi odası, depo, banyo, tesisat odası, Zemin kat yaklaşık 155 metrekare alanda, 1 salon, 1 mutfak, 2 banyo, 1 balkon, hol ve 2 teras, 1.Normal kat yaklaşık 62 metrekare alanda, 2 oda, 1 banyo, 1 hol, 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Toplam 347 metrekare alanlıdır.”

İSTANBUL’DAN BİR İŞYERİ İHALEYE ÇIKTI

TEB’in yeni satışa koydu bir başka gayrimenkul ise İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde bulunan Sümbül Sokak cepheli bir işyeri oldu. Dükkan ve mağaza olarak kullanıma uygun olan bu işyerinin kat irtifakı tapusu olduğu belirtildi. Depolu olarak satışa çıkan işyerinin 66 metrekaresi depo olmak üzere toplamda 138 metrekareden oluştuğunu bildiren TEB, işyerinde tuvaletin de yer aldığını belirtti. TEB, İstanbul’dan ihaleye açtığı bir işyeri için ise ihaleyi 920 bin TL’den başlattı.

"Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Genç kadını bıçak zoruyla taksiye bindirip kaçırdı!
Sonraki Haber