İşte Türkiye'nin en iyi kayak merkezleri!

Kışın gelmesiyle birlikte ''Nerede kayak yapılır?'' sorusu akıllara gelmeye başlıyor. Bursa'dan Ardahan'a, Türkiye'nin en iyi kayak merkezlerini bulabileceğiniz yerleri sizler için derledik...

Uludağ Kayak Merkezi-Bursa

Sömestr ve kayak tatili denilince ilk akla gelen adres olan Uludağ, 2.543 m yüksekliği ile Batı Anadolu'nun en büyük dağı.

Uludağ Kayak Merkezi, Alp ve Kuzey disiplini ile “Tur Kayağı” ve“Helikopterli Kayak” uygulamaları bakımından uygun coğrafya şartlarına sahiptir. Kayak dışında snowboard, bigfoot, buzpateni ve kar motosikleti aktiviteleri de yapılıyor. 

Uludağ kayak merkezinde, yeni başlayan kayakçılardan, profesyonellere kadar her seviyeye hitap eden 24 adet pist bulunuyor.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar...