İşte Türk halkının kabusu olan seri katiller!

İşte yaşadıkları dönemde halkta büyük korkuya neden olan, güvenlik güçlerinin yakalamak için büyük çaba gösterdiği yerli seri katiller...

1. Türkiye’nin bilinen ilk seri katili Hiristo Anastadiyadis Ahilya

İstanbul’un işgal yıllarında ortaya çıkan Hiristo Anastadiyadis Ahilya Emniyet’in sabıka kayıtlarına 16 yaşındayken geçti. İşlediği cinayetlerden önce suç işlemeye hırsızlık, kapkaçcılık, söğüşçülük ile başladı. Yaşı ilerledikçe şehir içinde ıssız yolda ölümle korkutarak yapılan soygunculuk yani diğer adıyla karmanyolacılık yapmaya başladı. Zamanın ünlü haydutlarından oluşan bir çetesi vardı. Polis müdürlüğüne ‘hepinizin kanını içeceğim’ yazan mektuplarıyla bilinen katil 13’ü polis 21 kişiyi öldürdü. Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Selda Alkor´un babası Emniyet Amiri Muharrem Alkor tarafından öldürüldüğünde 23 yaşındaydı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!