İşte Şeyma Subaşı'nın yeni işi! En büyük destekçisi Mısırlı sevgilisi oldu

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı 2019 yılının Eylül ayında Bebek'te açtığı Healtyish adlı kafesi bir yıl sonra batınca kapatmak zorunda kalmıştı. Subaşı şimdi batan kafesini Miami'de açmaya karar verdi. Bir süredir Tulum'da tatil yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın en büyük destekçisi ise kendisinden 5 yaş büyük olan Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi oldu.

Lüks harcamaları ve çıktığı seyahatlerle magazin gündeminde adından sıklıkla söz ettiren Şeyma Subaşı bu kez yeni işiyle gündemde... Yıllar önce Bebek’te sağlıklı yiyecekler, içecekler üzerine Healtyish Cafe adıyla bir mekan açan Şeyma Subaşı'nın kafesi batmıştı. Subaşı o dönem batan kafesi için 'Bir smoothie ile 5 saat oturuyorlar. 20 TL bir smoothie... Oturuyorlar bana bakıyorlar' ifadelerini kullanmıştı. Subaşı aynı markayı şimdi de Miami’de açmaya karar verdi.


Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ABD’de yaşayan ve şu sıralar Tulum'da sıcak havanın tadını çıkarıp kış mevsiminde yazı yaşayan Subaşı, yeni dükkanında sadece yeme - içme ürünlerini değil, kendi adına çıkardığı spor ürünlerini de satacak.


80 BİN LİRA KİRA ÖDÜYORDU!

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Bir dönem Bebek'te sağlıklı yiyecekler, içecekler üzerine Healtyish Cafe adıyla bir mekan açan Şeyma Subaşı, gündem olmuştu. Mekanı ilk açtığında 8 TL'ye su sattığı için eleştirilen Subaşı, sık sık seyahat edince mekandaki işler aksamaya başlamıştı.

O dönem ödediği 80 bin liralık kiradan dert yanan Şeyma Subaşı, büyük heveslerle açtığı kafeyi 2020 yılında kapatmıştı.

Ünlü güzel şimdilerde yeni heyecana atılmak için sabırsızlarıyor. Subaşı aynı markayı bu kez Miami'de açmaya karar verdi.

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin de verdiği destekle mekan arayışına giren Subaşı kısa süre içerisinde mekanı bulup açmak istiyor.

Şeyma Subaşı yemeiçme haricinde mekanda kendi tasarımı olan spor kıyafetleri de satmayı planlıyormuş. Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma'nın hiçbir isteğine "hayır" demiyor. Hatta ticaret konusunda da destek veriyor .

Yolcu midibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Sertab Erener'den sosyal medyada kendisini eleştirenlere gönderme! İstanbul'da 1 Mayıs için toplu taşımaya kısıtlama getirildi!
Sonraki Haber