İşte o "öğrencilerin" gerçek yüzü... Yurtlara değil, dağlara çağırıyorlar!

"Yurt sayısının yetersizliği" bahanesi ile meydanlara çıkan protestocuların maksatlarının çok farklı olduğu gün geçtikçe ortaya çıkıyor.. Yurt eylemlerine katılan eylemcilerin DHKP/C bağlantılı Grup Yorum'un marşlarını söylediği görüntüler ortaya çıktı... Görüntülerde şahıslar öğrencileri yurtlara değil dağlara çağırıyor!

This browser does not support the video element.

"Türkiye'de son dönemde yurtlarda yer olmadığı" gerekçesi ile 24 ilde eylem düzenleyen protestocularla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eylemlere 2 bin 243 kişinin katıldığını, bunlardan yalnızca 310'nun öğrenci olduğunu, bunların da tamamına yakınının yurt başvurusu olmadığını açıkladı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Diğer yandan, söz konusu protestolarda sahne alan şahıslardan bazılarının geçtiğimiz günlerde kaydedilen yeni görüntüleri ortaya çıktı.

O görüntülerde öğrencilerin yurt eylemi sırasında Grup Yorum'un 'Dağlara gel' isimli şarkısını söylemeleri dikkat çekti.

DHKP/C BAĞLANTISI

Grup Yorum'un terör örgütü DHKP/C'nin eleman kazanmadaki en önemli yapılanması olduğu örgütle ilgili soruşturma dosyalarında geniş yer tutuyor.

Güvenlik güçleri tarafından ele geçirilen dökümanlarda, Grup Yorum'un konserlerinde, operasyonlarda etkisiz hale getirilen veya açlık grevi ya da ölüm oruçlarında hayatını kaybeden örgüt üyelerinin görsellerinin paylaşıp, adlarını sıkça anarak gençlerin bu isimlere özendirilmeye çalışmasının gelen talimatlar arasında bulunduğu tespiti yapılıyor.

"Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası!