İşte o çok tartışılan anayasa taslağı

Partisinden ihraç edilen Ümit Özdağ, Disiplin Kurulu toplantısından hemen önce İYİ Parti'nin HDP ile yeni anayasa taslağı hazırladığını iddia etmişti. Bu iddia ile parti karışırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Özdağ için "Akıl sağlığına bakmak lazım" dedi. İşte, CHP'li İbrahim Kaboğlu'nun 2018'de hazırladığı, CHP lideri tarafından da "Millet İttifakı'nın hazırladığı Anayasa Taslağı" olarak lanse edilen, HDP'nin de katkı verdiği ileri sürülen tartışmalı o metin.

İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, CHP, İYİ Parti, HDP, Saadet Partisi’nin ortak Anayasa taslağı hazırladığını iddia etmişti İYİ Parti'den ihraç edilmeden önce. Özdağ, İYİ Parti'nin son dönemde de AK Parti ile yeni bir anayasa taslağı hazırlığı içinde olduğunu öne sürmüştü.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...