İşte Mücahit Avcı'nın gerçek yüzü

İletişim Başkanı Fahrettin Altun üzerinden Cumhurbaşkanı hedef alan kumpasın içinde yer aldığı ortaya çıkan CHP'li Mücahit Avcı'nın gerçek yüzü ortaya çıktı. CHP'li Avcı'nın başta Savcı Selim Kiraz'ın şehit edilmesinde DHKP-C'li teröristleri, Beşiktaş katliamında PKK'yı, Kobani kalkışmasında ise HDP'nin rolünü görmezden gelip manipülasyon yaptığı ortaya çıktı. Avcı'nın ülke ve millet karşıtı tutumu 15 Temmuz darbe girişiminde de FETÖ'den yanaydı...

CHP Genel Merkezi'nde bu fotoğraftaki kişi İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a kumpas kurarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yıpratmayı planlayan Mücahit Avcı.

Avcı'nın sadece Erdoğan, Altun ya da hükümeti hedef almadığı aslında onun hedefinin devlet ve millet olduğu ortaya çıktı.

Yaptığı paylaşımlarda PKK, DHKP-C, FETÖ gibi terör örgütlerinin kanlı eylemlerinde terörü, teröristleri lanetlemek yerine şüphe, manipülasyon ve algı yaratmaya çalıştığı gözlendi. 

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları