İşte geleceğin ordu teknolojisi: İnsansız jetler!

'Geleceğin ordu teknolojisi: İnsansız jetler!' dosyası SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Dünya insansız savunma teknolojilerine yöneliyor. Türkiye de savunma alanında karada, denizde ve özellikle de havada insansız teknolojilerle öne çıkmaya başladı. Son hamlesiyle de deyim yerindeyse şampiyonlar liginde yer alır hale geldi.

Muharip insansız hava aracında önce Bayraktar KIZIL ELMA, ardından da Anka-3 ile dünyanın konuştuğu bir ülke haline geldi.

Türkiye’nin ‘şampiyonlar liginde’ yerini aldığı insansız hava araçları alanında hangi gelişmeler yaşanıyor? Rakiplerimiz kimler? Hangi ülkeler, nasıl projeler üzerinde çalışıyor? Jet motorlu insansız hava araçları liginde Türkiye’nin hedefleri neler? ABD, Rusya ve Çin’in yeni teknolojileri hangileri?

SuperHaber, gelecekte gelişmiş ülke ordularının hava gücünün yaklaşık yüzde 70’ni oluşturması beklenen jet motorlu insansız hava araçları dosyasını açıyor...

'Geleceğin ordu teknolojisi: İnsansız jetler!' dosyasını SuperHaber YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

"Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası!