İşte Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları!

Fenerbahçe'de en çok merak edilen konulardan bir tanesi olan gelecek sezon formalarıyla ilgili sorular yanıt buldu. Sarı lacivertliler gelecek sezon 3 formayı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe’nin 2018-2019 sezonu formaları belli oldu… Piyasaya sürülmeye hazırlanan formalarla ilgili olarak ‘efsane çubuklu’ sitesi ilk görselleri paylaştı.

Verilen bilgilere göre Fenerbahçe yeni sezonda çubuklu formadan vazgeçmeyecek. Sarı lacivertlilerin ikinci forması ise yatay çizgili sarı-beyaz forma olacak. Üçüncü ve son forma ise oldukça sürpriz. Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonunda giyeceği alternatif forma, antrasit olacak. 

Bu yıl Fenerbahçe'nin Adidas anlaşmasının son sezonu… 2004-2005'ten beri devam eden anlaşma, 2018-2019 sezonunda sona erecek ve Fenerbahçe, 2019-2020 sezonundan itibaren tarihinde ilk kez Adidas'tan başka üreticilerle çalışacak. İşte sosyal medyaya sızan Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonunda giyeceği Adidas'a veda formaları hakkında bilgiler…

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar...