İşte Euro 2024'te sahne alacak statlarımız!

Toplumun her kesimiyle Avrupa Futbol Şampiyonası'nın finallerine evsahipliği yapmak isteyen Türkiye buna hazır. Avrupa'nın en genç nüfuslu ülkesi Türkiye'nin, UEFA EURO 2024 ev sahipliğine adaylığı sadece bu topraklarda yaşayan insanlar için değil, Avrupa için de büyük önem taşıyor. Nüfusunun %28,7'si 17 yaşın altında olan ülkemizde, Euro 2024'ün organize edilmesinin futbola olan ilgi ve sevgiyi ne denli artıracağını düşünmek bile heyecan verici.

UEFA, Eylül 2018'de kararını verecek ve bu konuda yarışan Almanya ile Türkiye arasında seçim yapacak. Türkiye daha önce girdiği yarışlarda kaybetse de verdiği taahütleri, UEFA'ya verdiği sözleri yerine getirdi. Organizasyonu alamasa da statlarını yeniledi, inovasyon merkezi kurdu, futbolu geliştirmek adına her türlü yatırımı yaptı. Şimdi sıra bizde ve kalpler 2024 için atıyor.


Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları