İstanbul'un göbeğinde yasağa rağmen dansözlü parti!

İstanbul'un Şişli ilçesinde bir gece kulübünde çekilen görüntüler tepkiye yol açtı. Sözde eğlence adı altında bir araya gelenler, partide ne maske taktı ne sosyal mesafeyi umursadı. Söz konusu partide dansözlerin yer aldığı ve alkol alınıp masaların üstünde iç içe dans edildiği görüldü.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler sonrası geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle restoran, kafeterya ve benzeri eğlence yerlerinde saat 00.00'dan itibaren müzik yayınına izin verilmeyeceği ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirleri devre dışı bırakacak şekilde eski faaliyetine devam ettiği tespit edilen işletmelerin kapatılacağı bildirilmişti.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları