İstanbulspor maçının ardından Valerien Ismael'den soyunma odasına baskın

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında İstanbulspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Mücadele 2-2'lik skorla berabere sonuçlandı. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında İstanbulspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Mücadele 2-2'lik skorla berabere sonuçlandı. Cezalı durumda olan ve maçı locadan takip eden Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, mücadelenin ardından beklenmedik bir hamle yaptı.

Beşiktaş, İstanbulspor ile 2-2 berabere kalırken teknik direktör Valerien Ismael cezalı olduğu için kulübedeki yerini alamamıştı. Sabah'ta yer alan habere göre; maçı locadan izleyen Ismael, kurmaylarına talimat vererek kimsenin soyunma odasından çıkmamasını istedi.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi