İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali öncesi olay Icardi gelişmesi

Şampiyonlar Ligi kupası Atatürk Olimpiyat Stadı'nda sahibini buluyor. İstanbul'da ikinci kez düzenlenecek finalde İngiliz temsilcisi Manchester City ile İtalyan ekibi Inter saat 22.00'da kozlarını paylaşacak. İngiltere Premier Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğunu kutlayan City'nin tahmini kadro piyasa değeri 1,05 milyar Euro. İtalya Serie A'yı üçüncü tamamlayarak yeni sezon için Şampiyonlar Ligi kotası alan İnter'in değeri ise 534,45 milyon Euro. Bu maç öncesi Icardi'den olay paylaşım geldi.

Galatasaray ile olan kiralık sözleşmesi sezonun tamamlanmasıyla sona eren Mauro Icardi'den gelecek müjdeli haberi bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar yönetime büyük bir baskı yapıyor.

Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu...