İstanbul’daki düğün eğlencelerinde inanılmaz görüntüler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal mesafe ve maske kuralına ilişkin uyarılarına rağmen hafta sonu İstanbul’da yine dehşete düşüren görüntüler kaydedildi. Çeşitli noktalarda düğün öncesi bir araya gelen gruplar, sosyal mesafe ve maske zorunluluğu hiçe sayarak halay çekip, eğlendi. Bununla da yetinmeyen bazı magandalar, yolları kesip meşaleler yakarak ortalığı dumada boğdu. Polis, patinaj çekerek de terör estiren bu magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

Türkiye’de korona virüsüyle mücadelede kapsamında alınan önlemler sayesinde yaklaşık 3 ay sonra normalleşme adımları atılmaya başlanmıştı. 1 Haziran’dan itibaren uygulamaya koyulan normalleşme sonrası uyulması gereken kurallar ve önlemlere rağmen celp döneminin gelmesiyle birlikte İstanbul’un çeşitli ilçelerinde gruplar, düğün eğlencesi adı altına bir araya geldi.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı