İstanbul'da trafik magandası dehşeti: İETT otobüsüne yumruk ve tekmeler savurdu!

Esenyurt'ta ters istikametten giden bir trafik magandası, yol üzerinde giden İETT otobüsü şoförü ile tartıştı. Aracından inerek şoförü darp eden trafik magandasını çevredeki vatandaşlar zor sakinleştirdi. Şahsın İETT otobüsünü yumruk ve tekmelerle vurduğu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

This browser does not support the video element.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Gazi Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre ters yönden gelen otomobil sürücüsü, yol üzerindeki İETT otobüsünün şoförü ile tartışmaya başladı.

TRAFİK MAGANDASINI VATANDAŞLAR SAKİNLEŞTİRDİ

Aracından inip otobüsün ön kapısından şoföre hakaret ederek yumruklar savuran trafik magandası, çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Otomobiline geri döneceği sırada tekrar otobüse yaklaşan şahıs, bu sefer de araca yumruk ve tekme atmaya başladı.

YAŞANANLAR ANBEAN KAMERADA

Bir süre daha otobüs şoförü ile tartışmaya devam eden adam, nihayetinde aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Olayın sonunda otobüs de yoluna devam ederken yaşanan o anlar çevredeki bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

"Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası!