İstanbul'da tek teker dehşeti: Korkunç kaza kamerada!

İstanbul Beyoğlu Hasköy-Kasımpaşa Tüneli’nde gece saatlerinde motosikletleriyle trafikte tehlike saçarak tek tekerlek üzerinde ilerleyen gençler kaza yaptı. Korkunç anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

This browser does not support the video element.

Beyoğlu Hasköy-Kasımpaşa Tüneli’nde motosikletleriyle ile tek tekerlek üzerinde ilerleyen gençlerin kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

İKİ YOLCU DA YERE DÜŞTÜ

Görüntülerde motosikletlerden birinde iki kişinin olduğu tek tek tekerlek üzerinde ilerlemeye çalışırken iki yolcunun da yere düştüğü görüldü.

KAZA ANI KAMERADA

Cep telefonu ile çekilen bir başka görüntüde ise yine tek tekerlek üzerinde ilerlemeye çalışan bir yolcunun yere düştüğü ve bir müddet sürüklendiği gözlendi.

Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Nikah töreninde dua okunmasına izin verilmedi! İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlar tepki gösterdi PYD elebaşı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberlerin peygamberidir Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı