İstanbul'da skandal manzara! Boğazı lağım bastı!

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Karakurt Twitter hesabından paylaştığı bir video ile İBB'nin Arnavutköy Baltalimanı açıklarında dipten denize basılan yağım sularını gözler önüne serdi. Karakurt büyük tepki toplayan videoyu. "İstanbul’a yapacağın başka kötülük var mı Sn İmamoğlu? Kötülemek için bu tweeti attığımı düşünen varsa gidip boğazda çalışan yat kaptanlarına sorabilir." ifadeleriyle paylaştı.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Karakurt sosyal medya hesabından İstanbul boğazında yaşanan bir skandalı gözler önüne serdi.

"İSTANBUL'A YAPACAĞIN BAŞKA KÖTÜLÜK VAR MI?"

Karakurt'un Twitter'da paylaştığı videoda, "Arnavutköy Baltalimanı açıklarında dipten denize lağım basan İBB, İstanbul’a yapacağın başka kötülük var mı Sn İmamoğlu? Kötülemek için bu tiviti attığımı düşünen varsa gidip boğazda çalışan yat kaptanlarına sorabilir. Gazeteci arkadaşlar tarafsız gözle lütfen araştırın." ifadelerine yer verdi.

"Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası!