İstanbul'da silahlı çatışma: Yaralılar var! Dehşet anları saniye saniye kamerada!

Zeytinburnu'nda husumetli oldukları öğrenilen 2 grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çok sayıda kurşun sıkılan çatışmada 3 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

This browser does not support the video element.

Olay, saat 23.00 sıralarında Nuripaşa Mahallesi 15. Sokak’ta meydana geldi.

İddialara göre, önceden husumetli olan iki grup çay ocağında otururken aralarında sözlü tartışma başladı. Edinilen bilgiye göre, tartışmada taraflar anlaşamayınca silahlar çekildi. Yaşanan silahlı çatışmada kurşunların isabet ettiği 3 kişi yaralandı.

POLİS ŞÜPHELİLERİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ÇATIŞMA ANLARI SANİYE SANİYE KAMERADA

Silahlı çatışma bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, tarafların çay ocağında tartıştığı görülüyor. Taraflar bir anda silahlarına sarılarak ardı ardına kurşun sıkıyor. Yaralılar kanlar içinde yerde kalırken diğer şüpheliler olay yerinden uzaklaşıyor.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim