İstanbul'da sıcak saatler! Polis ile gaspçılar çatıştı!

İstanbul Kağıthane'de polisle gaspçılar çatıştı. Yabancı oldukları belirtilen gaspçılarla çıkan çatışmada biri polis 3 kişi yaralandı.

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre, polis Kağıthane'de 2 gaspçıyı gözaltına almak isterken bu kişilerle silahlı çatışmaya çıktı. Polisin dur ihtarına silahla karşılık veren ve motosikletli olduklari öğrenilen 2 gaspçıyla çıkan çatışmada, bir polis hafif şekilde yaralandı.

Bir çok suçtan kaydı bulunduğu öğrenilen gaspçıları suç üstü yapmak için polisin takibe aldığı ve takip esnasında 2 şahısın gasp girişiminde bulunacakları esnada çatışmanın çıktığı öğrenildi.

Silahli kovalamaca şeklinde süren çatışmada yaralanan 2 gaspçı motosikletle olay yerinden kaçmayı başardı. Gaspçıların peşini bırakmayan polis çatışmadan kısa bir süre sonra 2 gaspçının birisini yaralı şekilde ele geçirirken, diğerinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

SÜLEYMANCILAR'A YENİ SUÇLAMA: ‘BAL’ DİYE NE SATTILAR? İstanbullular mumlarınızı hazırlayın: Elektrik kesintisi yaşanacak! Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş kararı!
Sonraki Haber