İçi yolcu dolu minibüsü silahla böyle taradılar

İstanbul'un Maltepe ilçesinde içi yolcu dolu olan minibüs, bir otomobilin içindeki şahıslar tarafından silahla tarandı. Minibüse ateş açan zanlılar hızla olay yerinden uzaklaştı.

Maltepe’de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, bir otomobil yolda seyir halinde içi yolcu dolu hatlı minibüsün yanına yaklaştı.

ART ARTDA ATEŞ ETTİLER

İddiaya göre otomobilde bulunan şahıslar, minibüse doğru art arda silahla ateş etti. Bir kurşunun isabet ettiği minibüsteki şoför ve yolcular büyük panik yaşarken, saldırganlar olay yerinden uzaklaştı. Minibüstekiler ise olayın şokunu atlattıktan sonra yaralanan birisinin olup olmadığını öğrenmek için birbirlerini kontrol etti.

ZANLILAR YAKALANDI

Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, 4 kişiyi yakaladı. Çevredeki vatandaşlar da silah seslerini duyduklarını belirtti.

O ANLAR KAMERDA

İçi yolcu dolu minibüsün silahla tarandığı anlar minibüs içi kameralara yansıdı. Görüntülerde minibüsün yanına yaklaşan otomobildekiler silahla ateş ediyor ardından kaçıyor.

(İHA)


Fenerbahçe Monaco'yu devirdi, Final Four'dayım dedi! Bakan Özhaseki'den deprem bölgesi ile ilgili açıklama! Trabzon İstanbul'da dörtledi, kupada finale yükseldi!
Sonraki Haber