İstanbullulara müjde: Uzman isim kar çilesinin biteceği günü duyurdu!

İstanbul'da kar yağışı ne zaman duracak? İki gündür hayatı felç eden kar yağışı binlerce aracın yolda kalmasına neden olmaya devam ediyor. Kar yağışının İstanbul'da biteceği günü duyuran Prof. Dr. Orhan Şen, "Bugün (Çarşamba) önemli bir yağış yok. Akşam saatlerinde kuzey ilçelerde daha sonra Anadolu yakasında kar yağabilir. Perşembe öğlene kadar da aralıklı devam ederek İstanbul'u terk eder." dedi.

 Dün gece Pazartesi gününe göre sakin geçti. Fakat binlerce araç yollarda kalırken özellikle Arnavutköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Esenyurt gibi ilçelerde kar kalınlığı bir metreyi buldu.  Alınan tedbirlerden sonra bugün kamu görevlileri ve memurlar da idari izinli sayıldı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?