İstanbul'da inşaat alanında göçük: Toprak altıda kalan işçi hayatını kaybetti!

Avcılar'da bir inşaat alanında göçük oluştu, 2 işçi göçük altında kaldı. Hızlıca kurtarma çalışmaları başlatılmasına rağmen göçük altında kalan bir işçi kurtarılamadı.

İstanbul Avcılar'daki bir inşaat alanında meydana gelen göçükte iki işçi mahsur kaldı.

Bir süredir devam eden kurtarma çalışmaları sırasında işçilerin çıkarıldığı ancak bir işçinin hayatını kaybettiği belirtildi.

ENKAZIN ALTINDA KALAN BİR İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Öğleden sonra Merkez Mahallesi Talimhane Sokak'taki bir inşatta göçük meydana geldi. İnşaatta çalışan işçilerden ikisi göçük altında kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşçilerden biri enkazdan çıkarılırken, diğer işçi kurtarıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

VEFAT EDEN İŞÇİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Diğer yandan vefat eden işçinin kimliği de belli oldu. Göçük altında kalarak can veren işçinin 42 yaşındaki Cemal Eken olduğu belirtildi. Eken'in cenazesi, rutin işlemlerin ardından ailesine teslim edilecek.

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Davinson Sanchez'in yeni adresini resmen duyurdular! İtalya yolcusu... Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı...
Sonraki Haber