İstanbul'da dev fuhuş operasyonu: 'Ponçik' isimli grup kurmuşlar...

İstanbul'da, yüksek maaşlı iş verme vaadiyle kandırıp yurt dışından getirdikleri kadınlara şantaj ve tehdit yoluyla fuhuş yaptıran çete ihbarını alan emniyet güçleri, harekete geçti. 7 ayrı ilçede 32 farklı adrese düzenlenen operasyon kapsamında 42 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan internet üzerinde "Ponçik" adlı WhatsApp gurubu kurdukları öğrenilen şüphelilerin, bu grubun vasıtasıyla kadınların müşterilere gidip gelmelerini sağladıkları belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak ve Kumar Büro Amirliği tarafından 5 ay önce başlatılan incelemede, İstanbul'da organize bir şekilde fuhuş yaptıran çetenin varlığı belirledi. Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığından alınan talimat ve izin doğrultusunda fiziki ve teknik takip başlatıldı. Emniyet güçleri, telefon dinleme ve fiziki takip sonucunda çete elamanlarını ve çalışma yöntemlerini tespit etti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü