İstanbul'da alkollü doğum günü partisi faciayla bitti! Ofise gidenler şoke oldu...

Levent'te bir reklam ajansında çalışanın doğum gününü kutlamak için toplanan 15 kişilik grup alkollü parti düzenledi. Parti sonunda kendini kötü hissettiğini söyleyen bir reklam yazarı geceyi geçirdiği ajansta ertesi gün ölü bulundu. Polisin gencin çantasında buldukları dikkat çekti. İşte detaylar...

Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Beşiktaş Levent’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde yaşadığı Maltepe Zümrütevler Mahallesi’ndeki evinden çıkan 32 yaşındaki Erdi Erden, kuzeni Gökhan A.’nın sahibi olduğu ve kendisinin de çalıştığı reklam ajansına geldi. Burada ajansın bir çalışanının doğum günü nedeniyle toplanan yaklaşık 15 kişilik grup, alkollü parti düzenledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden ve uyuşturucu madde de kullanıldığı iddia edilen parti sonrası grup, ajanstan ayrılarak evlerine gitti. Ancak Erdi Erden, kuzeni Gökhan A.’ya kendini kötü hissettiği için eve gidemeyeceğini ve ajansta kalacağını söyledi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!