İstanbul'a kar geliyor! Meteoroloji tarih verdi...

Hafta sonu soğuyan hava ile İstanbul'un bazı yüksek noktalarında ilk kar yağsa da bu yağış kısa sürede yağmura dönüşmüştü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni yayınladığı rapora göre kısa süre içerisinde İstanbul'u karlı günler bekliyor.

İstanbul'da geçtiğimiz hafta sonu kısa süreli de olsa görülen kar yağışı, kentte 2016'dan bu yana kasım ayında görülen ilk kar yağışı olarak kayıtlara geçmişti.

İSTANBUL İÇİN PAZAR GÜNÜ KAR GELİYOR

İstanbul'da Çarşamba gününden itibaren ise sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin edilse de Megakenti bir kar yağışı daha bekliyor.

Yarından itibaren yağmurlu bir haftaya başlayacak olan İstanbul, hafta sonunda kara 'merhaba' diyecek. Pazar günü İstanbul da dahil olmak üzere yurdun birçok kesiminde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji'nin paylaştığı haritaya göre pazar günü İstanbul'un da içerisinde bulunduğu yurdun büyük bir kısmı kar yağışlı olarak gösteriliyor.

Tarım ve Orman Bakanı duyurdu: 445 milyon tarımsal destek yatacak Fatih'te kamyon köprüye sıkıştı... Hava Kuvvetleri'nin geleceği onlar: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ!
Sonraki Haber