İstanbul'a doğru geliyor

Türkiye'ye doğru yola çıkan yeni soğuk hava sistemi İstanbul'a 1985 yılındaki efsane kışı yaşatabilir. Avrupa üzerinden gelip İtalya ve Türkiye'yi etkisi altına alması beklenen soğuk hava sisteminin şubat ayında Marmara Bölgesi'nde etkili olacağı tahmin ediliyor. Diğer yandan kıyı kesimlerde etkili olan sağanak yağışların kuvvetlenmesi bekleniyor. Kahramanmaraş, Adıyaman çevrelerinde, Antalya’nın doğusunda ve Bolu’da yoğun kar yağışının 10-25 cm yüksekliğinde örtü bırakacağı tahmin ediliyor.

Soğuk hava deyince akla 1987'deki dondurucu kış gelir. Mart ayında başlayan, soğuk hava nerdeyse 10 gün İstanbul'u tamamen felç etmişti. 1985'in efsane kışı ise 1987'deki gibi unutulmazlar arasındadır. Şubat ayında başlayıp, mart ayına kadar devam eden 1985 kışında aralıklarla günlerce süren kar yağışları İstanbul'u tam anlamıyla esir almıştı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"