İstanbul ve Ankara'ya kar geri geliyor!

İstanbul'da, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar 12 dereceleri bulan düşüşler yaşayacak. Cumartesi günü mevsim normallerinin de altına düşecek olan sıcaklıkların arkasından ise kar geliyor. Mega kentte, pazar günü itibarıyla kar yağışının başlaması bekleniyor. İstanbul yoğun kar yağışı beklenen tek kent de değil... Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemir ile Bayram Doğan ise Ankara ve İstanbul için kar yağışı beklenen tarihi açıkladı.

İstanbul'da tam anlamıyla bahar havası yaşanıyor. Bu durum cuma gününe kadar pek de değişmeyecek. Meteoroloji verilerine göre, hava sıcaklıklarının cuma gününe kadar mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Ama, cumadan sonra hava durumunda tam tersi bir seyir gözlenecek.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi! Günlük burç yorumları 1 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor?