İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı: AVM'ler 19.30'da kapanacak

İstanbul’da yoğun kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kar yağışına karşı alınan yeni tedbiri açıkladı. Vali Yerlikaya, “ Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle AVM’ler bu akşam itibarıyla saat 19.30’da kapatılacaktır” dedi.

İstanbul'da kar hayatı olumsuz etkiledi. Uçuşların durduğu, mesailerin erkene çekildiği İstanbul'da çok sayıda kaza haberi de geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 30 aracın karıştığı belirtilen kaza meydana geldi. Yassıören mevkiinde meydana gelen kaza nedeniyle trafik durdu.

Arnavutköy'de bir anda başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Kayganlaşan yolda çok sayıda zincirleme kaza meydana geldi. İtfaiye araçlarının ilerleyemediği için kazalara müdahale edemediği belirtiliyor.

TRAKYA'DAN İSTANBUL'A ARAÇ GİRİŞİ DURDURULDU

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trakya'dan İstanbul'a girişlerin durdurulduğunu belirtti. Vali Yerlikaya, "Kıymetli Sürücüler, İkinci bir duyuruya kadar; #Trakya istikametinden #İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir. Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur." ifadelerini kullandı.

AVM'LER 19.30'DA KAPATILACAK

İstanbul Valisi Yerlikaya ayrıca, "Kıymetli İstanbullular, ilimizdeki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle #AVM’ler bu akşam itibarıyla; 19.30’da kapatılacaktır. Hemşehrilerime sabır ve anlayışları için teşekkür ederim." paylaşımında bulundu.

O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! 1 Mayıs borsada işlem yapılabilecek mi? 1 Mayıs'ta borsa açık mı? Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var!
Sonraki Haber