İstanbul saldırısı için skandal açıklama

İstanbul'u kana bulayan terör saldırısı yankılarını sürdürürken HDP eş başkanı Pervin Buldan’dan skandal bir açıklama geldi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin grup toplantısında İstanbul'daki YPG/PKK işi saldırıyla ilgili açıklaması "pes" dedirtti. Buldan terör saldırısını seçim öncesi siyaseti dizayn etme çabası olarak yorumladı.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin grup toplantısında İstanbul'daki YPG/PKK işi saldırıyla ilgili konuştu. Buldan, ortaya çıkan tüm delillere rağmen saldırı için IŞİD iddiasını ortaya attı.

Buldan, 'kafası karışık' açıklamasında "Bu vahşetin ilk anından itibaren algı operasyonlarından medet uman akıl, sosyal medya karartması ve yayın yasağıyla, Türkiye halklarının gerçekleri öğrenmesini engellemeye çalışmıştır. Çok geçmeden ortada bir bombalı saldırının ve acımasız bir katliamın olduğu anlaşılmıştır. Biz bu saldırıları 2015'te 10 Ekim Ankara Gar Katliamından, Suruç katliamından, Diyarbakır mitingimizde yapılan katliamdan, Antep'teki düğün katliamından ve IŞİD eliyle yapılan saldırılardan tanıyoruz. Türkiye toplumuna korku salarak siyaseti dizayn etme çabalarına yabancı değiliz" dedi.

'Deniz Gezmiş' sözleri fitili ateşledi! Vekiller arasında tartışma İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik imza... Netanyahu'dan saldırı açıklaması! Sözde esirler için düzenlemiş!
Sonraki Haber