İstanbul mitingi PKK’yı çıldırttı! Hollanda’da oy veren Türklere saldırdılar!

İstanbul’da yapılan dev miting Hollanda’da PKK’lıları adeta çıldırttı. Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da oy verme işleminin son gününde, terör örgütü PKK yandaşı bir grup sandıklara, görevliler ile Türk vatandaşlarına bıçak ve sopalarla saldırdı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde yapılan ve 1 milyon 700 binden fazla insanın katıldığı "Büyük İstanbul Mitingi"nin yankıları sürüyor.

HOLLANDA’DA PKK OY VEREN TÜRKLERE SALDIRDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ”Yüzyılın Mitingi" ve “Türkiye Sana Emanet" adlı konuşmasının bitiminin ardında Hollanda’da bulunan vatandaşlar son gün olması nedeni ile sandık bölgelerine oy vermeye gittiler. Ancak başkent Amsterdam’ın RAI seçim alanında gelen bir grup PKK sempatizanları,oy kullanan Türk vatandaşlarına ilk oy verme gününde olduğu gibi saldırdı. Seçmenlerin ve oy sandıklarının bulunduğu alana, ”Biji Apo” ile “Serik Apo” şeklinde bağırarak giren PKK’lı grubun bir süre sandık görevlilerini rehin aldıkları öğrenildi.


POLİS ARAYA GİREREK PKKLILARI UZAKLAŞTIRDI!

Meydana gelen PKKlıların bıçak ve sopalarla saldırısında oy kullanılan sandıklar ile beraber sandık görevlilerinin de hedef alındığı ifade edildi. Gözü dönmüş PKKlı grubun saldırı sonrası Hollanda polisinin araya girerek sandıkları ve görevliler ile Türkleri koruma altına aldığı öğrenildi.Türklere yapılan saldırında bazı Türklerin hafif şekilde yaralandıkları belirtildi.

HOLLANDALI TÜRKLERDEN BÜYÜK TEPKİ VAR!

Amsterdam’da meydana gelen PKK saldırısı sonrası,büyük tepki gösteren Türk seçmenler,”Demokrasi şölenine gölge düşürmek isteyenler,Hollanda'da oy kullanılmasını engellemek için değişik yollara başvurmaktalar. Çünkü Avrupa’da oy kullanma ve Cumhur İttifakı’na oy verme oranı yüzde 70’i aşmış durumda bulunuyor.Türkiye düşmanları bunu istemiyorlar.Ancak şuan polis müdahalesi ile olaylar yatıştırılmış durumda.Sandıklar güvenli bir şekilde korunmuştur, hiç kimse sandıklara müdahale edememiştir.Hollanda devletinin bu tür organizeli vandallıklara artık sessiz kalmamalarını umut ediyoruz ve saldırganların bir an önce adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz.” şeklinde konuşarak olayın takipçisi olacaklarını söylediler.

Tokat'ta deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi Survivor All Star'da heyecan dorukta! Ödülü kim kazandı? Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak
Sonraki Haber