İstanbul Havalimanı'nda esrarengiz intihar!

Diplomatik pasaport sahibi Liberyalı Aberkah Samuel Kkwame, dün öğle saatlerinde İstanbul Havalimanı'nda eşi ve çocuklarının gözü önünde intihar etti.

This browser does not support the video element.

Diplomatik pasaportu olduğu öğrenilen Liberya asıllı Aberkah Samuel Kkwame eşi ve çocuklarıyla birlikte ülkelerine dönmek için öğle saatlerinde taksiyle İstanbul Havalimanı'na geldi.

EŞİ VE ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE İNTİHAR ETTİ

Taksiden inen Samuel Kkwame birkaç adım attıktan sonra 2'nolu kapının bulunduğu alandan 20 metre yükseklikten kendini aşağıya bırakarak eşi ve çocuklarının göz önünde intihar etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık ve polis ekipleri olay yerine gelirken diplomata ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Tüm müdahalelere rağmen Kkwame, hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! Kemeri açıldı, savrulup düştü...