İstanbullular kuvvetli yağış ve rüzgara karşı dikkatli olun! İstanbul Hava durumu 7 Ekim Cuma

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 7 Ekim Cuma İstanbul hava durumu raporunu paylaştı. Paylaşılan verilere göre, gece saatlerinden itibaren aralıklı ve yerel sağanak yağışlı olması bekleniyor. Meteoroloji vatandaşları ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı

Meteoroloji 7 Ekim Cuma hava durumunu paylaştı. Paylaşılan verilere göre hava durumu; parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı ve yerel sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Metoroloji ayrıca Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden rüzgarın kuvvetli (50-70 km/saat) esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!