İstanbul Bilgi Üniversitesi ücretleri 2023! İstanbul Bilgi Üniversitesi yüzde 50, yüzde 75 burs ne kadar?

İstanbul Bilgi Üniversitesi ücretleri 2023! ÖSYM tarafından her yıl düzenlenen YKS sınavı heyecanın başlamasıyla birlikte 2023 özel üniversite ücretleri büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. 2023 eğitim ücreti en çok araştırılan üniversiteler arasında ise İstanbul Bilgi Üniversitesi geliyor. İşte, İstanbul Bilgi Üniversitesi ücretleri 2023! İstanbul Bilgi Üniversitesi yüzde 25 ve 50 burs ücretleri! Ayrıntılar haberimizde...

Bu yıl ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınavı gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, üniversite eğitimini özel üniversitelerde almak isteyen öğrenciler tarafından 2023 özel üniversite ücretleri heyecanla araştırılıyor. Yüzde 25 ve 50 burs ücretleri araştırılan kurumlar arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi de yer alıyor. İşte, İstanbul Bilgi Üniversitesi ücretleri 2023!

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ ÜCRETLERİ

Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) : 139.000 TL
(%50 Burslu) : 69.500 TL
Psikoloji : 125.000 TL
(%50 Burslu) : 62.500 TL
Gastronomi ve Mutfak Sanatları : 89.500 TL
(%50 Burslu) : 44.750 TL
Endüstri Ürünleri Tasarımı ve İç Mimarlık, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi : 110.000 TL
(%50 Burslu) : 44.750 TL
Mimarlık Fakültesi (Mimarlık) : 125.000 TL
(%50 Burslu) : 62.500 TL
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi : 119.000 TL
(%50 Burslu) : 59.500 TL
Beslenme ve Diyetetik : 98.000 TL
(%50 Burslu) : 49.000 TL
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu, Sivil Havacılık Yüksekokulu, Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu (Turizm Isletmeciligi) (%50 Burslu) : 42.500 TL
Müzik, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Tarih, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Karşılaştırmalı Edebiyat, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler (%50 Burslu) : 55.000 TL
Hemşirelik, Çocuk Gelişimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (%50 Burslu) : 46.500 TL
Adalet Meslek Yüksekokulu, Anestezi, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler ve Tanıtım (%50 Burslu) : 39.450 TL
E-Ticaret ve Pazarlama, Ameliyathane Hizmetleri, Aşçılık, Bilişim Güvenliği, Teknolojisi, İşletme Yönetimi, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Bilgisayar Programcılığı, Ağız ve Diş Sağlığı, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (%50 Burslu) : 24.450 TL
Grafik Tasarım, Odyometri, Tekstil ve Moda Tasarımı, Çocuk Gelişimi, Bankacılık ve Sigortacılık, İş Sağlığı ve Güvenliği, İç Mekan Tasarımı, İnşaat Teknolojisi, Mimari Restorasyon, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Diş Protez Teknolojisi, Diyaliz, Optisyenlik, Patoloji Laboratuvar Teknikleri (%50 Burslu) : 22.450 TL

Bilgi Üniversitesi 2023-2024 ücretleri hakkında yeni bir güncellemeye rastlanmamıştır. Detaylı bilgi için lütfen üniversitenin Web sayfasını kontrol etmeyi unutmayınız.

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA

Bilgi Üniversitesi, Türkiye'nin önde gelen vakıf üniversitelerinden biridir. İstanbul'da 1996 yılında kurulmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi olarak da bilinir. Üniversite, uluslararası standartlarda eğitim ve araştırma imkanları sunmayı hedefleyen yenilikçi bir eğitim kurumudur.

Bilgi Üniversitesi, çeşitli lisans, yüksek lisans ve doktora programlarıyla farklı disiplinlerde eğitim vermektedir. İşletme, İletişim, Hukuk, Mimarlık, Sanat ve Tasarım, Mühendislik, Sosyal Bilimler gibi birçok fakülte ve bölümü bünyesinde barındırır. Programları, güncel bilgi ve becerileri öğrencilere aktarmayı amaçlar ve öğrencilerin eleştirel düşünme, problem çözme ve yenilikçi yaklaşımlar geliştirmelerini teşvik eder.

Bilgi Üniversitesi, öğrencilere pratik deneyimler kazandırmak için endüstri işbirlikleri ve staj programları sunar. Ayrıca, uluslararası değişim programları ve çift diploma olanaklarıyla öğrencilerin küresel bir perspektif kazanmasını destekler. Öğrenciler, çeşitli kültürel etkinlikler, seminerler, atölyeler ve konferanslar gibi etkinlikler aracılığıyla geniş bir akademik ve sosyal yaşam deneyimi elde ederler.

Bilgi Üniversitesi'nin kampüsü, modern ve çağdaş olanaklarla donatılmıştır. Derslikler, laboratuvarlar, kütüphaneler, sanat atölyeleri, spor tesisleri, kafeler ve sosyal alanlar gibi birçok imkan sunmaktadır. Öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra sosyal etkileşimlerini ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri bulunmaktadır.

Bilgi Üniversitesi, öğrenci merkezli bir eğitim anlayışına sahiptir ve öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra kişisel ve profesyonel gelişimlerine de önem verir. Ayrıca, üniversite bünyesindeki araştırma merkezleri ve projeleri ile bilimsel araştırmayı teşvik eder.

Genel olarak, Bilgi Üniversitesi, çeşitlilik, yenilikçilik ve uluslararası bağlantılarıyla öne çıkan bir eğitim kurumudur. Öğrencilere geniş bir akademik yelpazede kaliteli eğitim imkanları sunmayı hedefler.

100 bin lira maaşla çalıştıracak eleman bulamıyorlar Besleyici Özellikleriyle Hurma Çeşitleri SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI: KİMLER İÇİN ‘ZIRVALIYORLAR’ DEDİ?
Sonraki Haber