İstanbul, Ankara ve İzmir kapanacak mı?

Son risk haritasının açıklanmasından bu yana günlük koronavirüs vakaları çok yükseldi. 14-15 bin civarında günlük vaka açıklanıyor. Bu durum illerdeki vaka ortalamalarını da olumsuz etkilemiş durumda. Bu nedenle riski belirleyen renk haritasında değişiklikler olması bekleniyor. 3 büyük il de kızarabilir. Uzmanlar bu artışın büyük oranda mutasyondan kaynaklı olduğu görüşünü taşıyor. Toplumda görülen rehavet ve yeni mutasyonlarla birlikte 3'üncü dalganın yaşanabileceği endişesi ise artmış durumda.

Türkiye`nin koronavirüs renk haritası gerçekleşecek kabine toplantısının ardından yenilenecek. En çok merak edilen, son vaka ortalamaları sonrasında hangi illerin kırmızıya döneceği. Özellikle de İstanbul, Ankara ve İzmir'in renginin kırmızı olup olmayacağı cevabı en çok merak edilen soru.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"