İsrailliler, Netanyahu'nun gidişini böyle kutladı!

12 yıllık faşist bir dönemin ardından, İsrail, Likud partisi iktidarını ve lideri Netanyahu'yu geride bıraktı. Netanyahu'nun koltuğunu bırakmak zorunda kaldığı o anlar ise hem Knesset'te (İsrail parlamentosunda) hem de sokaklarda binlerce İsrailli tarafından coşkuyla karşılandı.

This browser does not support the video element.

İsmi yolsuzluk, şantaj ve seçimlere müdahalelerle soruşturmalara konu olan aşırı sağcı Likud partisi lideri Binyamin Netanyahu, 12 yıllık kan ve gözyaşı dolu faşist iktidarını kendisine karşı olan partilerin (neredeyse bütün partilerin) koalisyonu kurmayı başarmasının ardından sonlandırmış oldu. 

SOKAKLARDA KUTLAMA HAVASI VARDI

O sıralarda İsrail sokakları da ırkçı Netanyahu'nun gidişini kutluyordu.

Bir araya gelen binlerce İsrailli, içinde Müslüman Arap'ların bir partisinin de olduğu yeni koalisyon hükümetini kutlarken, Netanyahu karşıtı sloganlar attı. Evlerden sokaklara taşan coşku seli ise saatler sürdü.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!