İsrail'in büyük yalanı! 'Hastaneyi Hamas vurdu' demişlerdi... Görüntüler her şeyi kanıtladı

İsrail'in dün Gazze'de hastaneyi vurdu iddialarının yalan olduğu bir video ile ortaya çıktı. İşte görüntülerle kalleş yalanın kanıtı...

This browser does not support the video element.

İsrail'in bombaladığı el-Ehli Baptist Hastanesi'nde yüzlerce kişi öldürülmüştü. İsrail bu bombalamayla ilgili dezenformasyon yayarak hastaneyi Hamas'ın bombaladığını iddia etmişti. 

Sosyal medyaya düşen görüntülere göre saat 19:59'da İsrail jetinin hastane yönüne doğru atış yaptığı Gazze'den atılan füzenin de hastanenin tersi yönüne doğru gittiği ortaya çıkmıştı. 

40 bebeğin başı kesildi dezenformasyonu 

İsrail daha önce de bir TV kanalında Hamas'ın 40 bebeğin başını kestiği dezenformasyonunu içeren açıklama yapmıştı. Anadolu Ajansının iletişime geçtiği İsrail ordusu yetkilileri, "ellerinde iddiayı doğrulayacak herhangi bir argümanın olmadığını" söylemişti. ABD medyası Beyaz Saray ile iletişime geçerek iddiayı teyit etmeye çalışmış ancak bu konuyu doğrulayacak herhangi bir bilgiyi bulamadıklarını itiraf etmişlerdi. 

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!