İsrail polisi, Filistinli ailenin evine zorla girdi

Yıllardır yerlerinden edilme tehlikesi yaşayan 27 Filistinli ailenin korku ve endişeleri gerçeğe dönüşüyor. İsrail yönetimi, Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'ndeki bazı aileleri evlerinden zorla çıkarma planını devreye soktu. Durumu protesto etmek isteyen Kudüs'teki Filistinliler bölgede toplanmak istedi. İsrail polisi Filistinli bir aileye ait evin kapısını zorla kırarak baskın düzenledi. Polisin sert müdahalesi, ABD'de polis tarafından boğularak öldürülen George Floyd'u hatırlattı.

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah mahallesinde, Filistinli bir aileye ait evin kapısını zorla kırarak baskın düzenledi, 2 kişiyi gözaltına aldı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!