İsrail, Gazze’de Mushtaha Kulesi'ni vurdu

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırıları sürüyor. Bugün medya kuruluşlarının binasını yıkan savaş uçakları yine çok katlı bir binayı hedef aldı. Binanın vurulduğu anlar kaydedildi.

This browser does not support the video element.

İsrail düzenlediği hava saldırısı ile Gazze Şeridi’nde yer alan çok katlı Mushtaha Kulesi'ni vurdu. İsrail abluka altındaki Gazze Şeridi’nde yer alan çok katlı binaları hedef almaya devam ediyor.

İsrail tarafından düzenlenen hava saldırısı ile Gazze’de bulunan Mushtaha Kulesi vuruldu. Saldırıda binada yer alan iki apartman dairesinin hedef alındığı görüldü. İsrail ordusunun, saldırı öncesi binada ve çevresinde yaşayanlara uyarı mesajı gönderdiği aktarıldı. Mushtaha Kulesi, İsrail’in Gazze’de hava saldırıları ile hedef aldığı 5’inci çok katlı bina oldu.

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 145'E YÜKSELDİ

Öte yandan Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze’ye gerçekleştirdiği saldırılar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 145'e, yaralı sayısının ise bin 100’e yükseldiği bildirildi.

İHA

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI: KİMLER İÇİN ‘ZIRVALIYORLAR’ DEDİ? Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar