İspanyollar Sacha Boey’in yeni takımını duyurdu! Galatasaray’ın kasasına tam 25.5 milyon euro para girecek: Mikel Arteta oyuncuya hayran kaldı, “Kesinlikle almamız lazım”

Galatasaray’ın Fransız sağ beki Sacha Boey’in devre arası transfer dönemi için talipleri bitmek bilmiyor. Bayern Münih ve Paris Saint-Germain’in peşinde olduğu Sacha Boey için Arsenal yeniden devreye girdi. Menajer Mikel Arteta’nın hayran olduğu oyuncu için 25.5 milyon euro bonservis ödeneceği aktarıldı.

SACHA BOEY PREMİER LİG’E HAYIRLI OLSUN! 25.5 MİLYON EURO

Galatasaray’ın başarılı sağ beki Sacha Boey, transfer piyasasının en değerli oyuncusu haline geldi. Sarı kırmızılı takımda 1.5 sezondur gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Fransız sağ bek oyuncusu için Bayern Münih ve Paris Saint-Germain’in devrede olduğu konuşuluyor. Ancak İspanya’dan gelen bir haber, suyun akışını değiştirecek cinsten.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!