İspanyol basketbol efsanesi Pau Gasol efsanesi 41 yaşında veda etti

İspanyol basketbol tarihinin en iyi basketbolcuları arasında yer alan 41 yaşındaki Pau Gasol, profesyonel kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Barselona'nın önemli tiyatro salonlarından Gran Teatro Liceo'da basın toplantısı düzenleyen Gasol, "Zor ve çok düşünmem gereken bir karar olsa da profesyonel basketbolu bıraktığımı duyurmak için buradayım." dedi.

İspanyol basketbol tarihinin en iyi basketbolcuları arasında yer alan 41 yaşındaki Pau Gasol, profesyonel kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Basın toplantısının bir bölümünde küçük kızını da kucağına alarak soruları yanıtlayan Gasol, profesyonel kariyerini bitirse de çalışmaya devam edeceğini ve basketbol sporuna katacağı çok şeyi olduğunu söyledi.

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!