Çırılçıplak soydukları damadı ağaca bağladılar!

İspanya Benidorm'da kıyafetleri çıkarılarak ağaca bağlanan damat görenleri şaşkına çevirdi. Arkadaşları tarafından her anı kaydedilen adam, bazı turistler tarafından terbiyesizlikle suçlandı. Çıplak adam, kadınlardan yoğun ilgi görürken, erkekler tarafından da beslenmeye çalışıldı.

İspanya'nın Benidorm şehrinde çırılçıplak soyulup serayla ağaca bağlanan adam görenleri hayrete düşürdü. Arkadaşları tarafından an be an kayda alınan damadı görenler ne olduğunu anlamadı. Çıplak damat, kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, hemcinsleri tarafından da karnı doyurulmaya çalışıldı. Herkesin yanına gelip fotoğraf çekmeye çalıştığı gözlenen damadın önüne de para vermek isteyenler için bir şapka konuldu.


Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den