İsmail Küçükkaya'dan depremzedeleri hedef alan Eda Ece'ye tepki: Hiç olmazsa susun kardeşim!

Eda Ece'nin depremzedeler hakkında yaptığı skandal açıklamaya Halk TV’de yayın yapan İsmail Küçükkaya'dan sert tepki geldi. Küçükkaya, "Deprem bölgesine yaşananları ve oradaki travmayı anlamadan ileri geri yorumlar, yerli yersiz analizler, hiç komik olmayan espriler... Hiç olmazsa susun kardeşim, susun!" dedi.

This browser does not support the video element.

Oyuncu Eda Ece, dün katıldığı ödül töreninde skandal bir konuşmaya imza attı.

"Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse." ifadelerini kullanan Ece'ye sosyal medyada tepki yağdı.

Depremzedeleri aşağılayan bir tavır takınan Ece, tepkilerin sonrasında sosyal medya hesabından konuşmasının bir mizah olduğunu savunarak özür dilemek yerine Atatürk'e sığındı. 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DA SERT TEPKİ

Yetmezmiş gibi depremzedeleri bir de mizah konusu olarak ele alan Ece'ye, İsmail Küçükkaya'dan sert bir yanıt geldi.

"HİÇ OLMAZSA SUSUN KARDEŞİM"

Halk TV canlı yayınında Eda Ece'nin konuşmasına değinen Küçükkaya şu ifadeleri aktardı;

"Deprem bölgesine yaşananları anlamadan, oradaki travmayı anlamadan ileri geri yorumlar yerli yersiz analizler hiç komik olmayan espriler...

Eğer yeterince duyarlı değilseniz, eğer gerçekten deprem bölgesinde yaşananların ne anlama geldiğini hissedemiyorsanız, eğer evini yurdunu arkadaşlarını ailesini kaybetmenin ne kadar hüzün verici olduğunu bilmezseniz, eğer derin travmalar yaşayan bir insanın nasıl reaksiyon göstereceğini siyaseten de hiç anlamadıysanız, hiç olmazsa susun kardeşim hiç olmazsa susun

Bunun üzerine daha çok da konuşabilirim ama ağır kaçar..."

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!