İsmail Küçükkaya deprem bölgesinde süren inşaat çalışmalarını övdü: "Olağanüstü bir çaba var"

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Halk TV'de depremin yıl dönümü için Malatya'da yaptığı yayında, "Yabancı gazetecileri gördüm onlarla konuştum. Dünyanın başka bir yerinde aynı anda bu kadar inşaatın yapılabilmesi mümkün değil dediler.” ifadelerini kullandı

This browser does not support the video element.

6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti ve deprem bölgesinde yaraların sarılması için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde 11 ilde anma programları düzenlenirken televizyon ekranlarında da bölgeden yayınlar yapılıyor.

Malatya'da yayın yapan Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya, bölgede süren çalışmalarla ilgili konuştu.

"DÜNYANIN BAŞKA BİR YERİNDE AYNI ANDA BU KADAR İNŞAAT YAPILABİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Küçükkaya, Malatya'dan yaptığı canlı yayında afetzedeler için yapılan çalışmalara şöyle değindi:

"Yabancı gazetecileri gördüm onlarla konuştum. Dünyanın her yerinden gelen yabancı gazeteciler var. Bir taraftan halkımızın taleplerini dinliyorlar. Bir taraftan da ne kadar şaşırdıklarını söylüyorlar. Çünkü bu deprem bölgesinde yapılan inşaatlar... Gaziantep'ten başladım olağanüstü bir çaba var. Kolay bir şey değil. Eleştirelim ama hakkını da vermek gerekiyor. Nedir sizi etkileyen dedim. Dünyanın başka bir yerinde aynı anda bu kadar inşaatın yapılabilmesi mümkün değil dediler.”

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!