İsmail Kartal'dan derbi sürprizi! İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder...

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Fred'in yokluğunda derbide farklı bir yapı deneyebilir. İsmail Kartal'ın İrfan Can Kahveci'yi orta sahada, Cengiz Ünder'i ise sağ kanatta denediği belirtildi.

Fenerbahçe'de kart cezası nedeniyle Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek olan Fred'in eksikliği teknik direktör İsmail Kartal'ın da planlarını bozdu.

Deneyimli teknik adam, Brezilyalı oyuncunun yokluğunda Miguel Crespo'nun formasını garanti altına aldı. Portekizli futbolcunun yanında ise iki alternatif var: İsmail Yüksek & İrfan Can Kahveci... Bu iki oyuncu üzerinde duran deneyimli çalıştırıcı, İsmail Yüksek'e yoğunlaştı. Bu sezon Fred ile iyi bir ikili olan milli futbolcunun, Crespo ile birlikte savaşçı özelliğinden faydalanmak isteyen Kartal, orta sahada hazırlıklarını buna göre yapıyor.

TORREİRA UYARISI

Bu ikiliden özellikle Torreira üzerine baskı kurmalarını ve kendi savunmasından top alarak oyun kurmasını engellemelerini istedi.

KARTAL'IN YENİ JOKERİ

Orta sahada Crespo-İsmail Yüksek ikilisi ağır basarken İrfan Can Kahveci iki bölge için de hazırlandı. İsmail Kartal, maç içinde bir aksilik olması durumunda 8 numaraya yükselişte olan milli oyuncuyu kaydırabilir. Cengiz Ünder'i sağ kanada alıp, İrfan'ı da orta sahada kullanma çalışmaları yapan deneyimli çalıştırıcı, maç günü bu konudaki kararını bir kez daha gözden geçirecek.

(Sabah)

Avrupa’da Türkler Dornbirn Kültür Fuarı’nda buluşuyor Murat Bakan'ın İstanbul'da ele geçirilen silahlarla ilgili iddiası! Türk boykotunun etkileri büyük olacak
Sonraki Haber