İsmail Kartal'dan çok konuşulacak açıklama: En iyi penaltıcılarımızla kaybettik!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe 1-0 kazandığı maçta rakibi Olympiakos'a penaltı atışları sonucu 3-2 elendi. Mücadele sonrası Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü İsmail Kartal çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe 1-0 kazandığı maçta rakibi Olympiakos'a penaltı atışları sonucu 3-2 elendi.

Mücadele sonrası Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü İsmail Kartal çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"PENALTILARLA ELENMEK KÖTÜ OLDU''

''Maça muhteşem taraftarımızın önünde çok iyi başladık. İlk devre çok tempoluyduk ve istediğimiz golü bulduk. İkinci yarıda da üstünlük bizdeydi. Sonuçta ikinci golü bulamadık ve oyuncularım stres yaptı. Maç uzatmalara gidince zorunlu değişiklikler yaptık. Değişikliklerle ikinci, üçüncü golü bulup tur atlamak istiyorduk. Sonuçta penaltılarla elenmek kötü oldu. Ortaya koyduğumuz mücadeleden dolayı takımıma teşekkür ediyorum. Turu geçmeyi hak etmiştik. İkinci golü bulamadık, tutu geçemememizin sebebi bu ikinci golü bulamamak."

"EN İYİ PENALTICILARIMIZLA KAYBETTİK"

"Szymanski'ye kramp girdi. Becao'nun kasığında problem oldu. Mecburi değişiklikler yaptık. Fred uzun dönem sakattı. Uzatmalarda onu da hem korumak, hem daha dinlenmiş oyuncularla mücadele etmeyi planladık. En iyi penaltıcılarımızla kaybettik. Olmadı."

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber