İsmail Kartal: Samandıra'da kalıyorum, oyuncuları ikna etmeye çalışıyorum

İsmail Kartal: "Samandıra'da kalıyorum. Sürekli oyuncularımla birebir grup toplantıları yapıyorum onları ikna etmeye çalışıyorum. Onların Fenerbahçe'de futbol oynamanın ne demek olduğunu ne kadar değerli olduklarını ve bu formayı giydiklerini anlatıyorum. Bir takımdaşlık, birliktelik aidiyeti duyusuyla burayı sahiplenerek sahada savaşacak oyuncular lazım."

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 22'nci haftasında Fenerbahçe, Altay'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bugün buraya gelerek bütün takımıma oyuncularıma bana çok önemli bir destek verdiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bugün onlara ihtiyacımız vardı, tek bir olumsuzluk yoktu. Bundan önceki maçlarda olduğu gibi negatiflik yoktu. Bunu ben hafta içi onlardan istemiştim, onlarda karşılık verdiler. Bugün takım olarak belki çok iyi oynayamadık ama 1-0 geriye düşmesine rağmen geriden gelip kazanmasını bildik. Kazanmak için yaptığımız hamle ve değişikliklerle hırs ve inançla çok daha farklıda kazanabilirdik ama sonuç olarak kazanmak önemliydi. Bu galibiyeti Fenerbahçe'nin muhteşem taraftarına armağan ediyoruz" dedi.  

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı