İsmail Balaban ile İlayda Şeker evlendi! İkinci düğünü Antalya'da yaptılar

Aşkları Survivor yarışmasında başlayan milli güreşçi İsmail Balaban (34) ile İlayda Şeker (27) nişanlandıktan 1 gün sonra nikah masasına oturmuştu. Sadece 1 gün nişanlı kalan çift, geçen hafta Kapadokya'da kına ve düğün yapmıştı. Çift ikinci düğünlerini ise dün Antalya'da gerçekleştirdi. Hiçbir masraftan kaçınmayan çiftten İlayda Şeker'in gelinliği olay olurken düğünde paralar havada uçuştu.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan İsmail Balaban ile Survivor'da tanıştığı İlayda Şeker, Kapadokya'nın ardından ikinci düğünlerini de Antalya'da yaptılar. Çiftin nikahını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıydı.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı