İslam Memiş’ten flaş altın açıklaması! “Bu ayın sonunda 1200 TL olcak"

Gram altın uzun bir sürenin ardından bugün 1060 TL’nin üzerine çıktı. Çeyrek altın fiyatı 1.745 liradan satılırken altında büyük yükseliş başladı göründü. Finans analisti İslam Memiş, altında ki yükselişin ardından flaş bir altın açıklaması yaptı:“Bu ayın sonunda 1200 TL olacak.” İşte detaylar…

Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi bugün başladı. Dün, altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü 1.050 liradan tamamlamıştı. 1 Aralık 2022 perşembe gününe de yükselişle başlayan gram altın, saat 10.00'da aniden hızlı bir yükselişe girdi. Yaz aylarında 1200 lira olacak denen altın yatırımcısını hayal kırıklığına uğratmıştı. Peki bugünkü yükseliş sürer mi altın almalı mı satmalı mı?  İşte gram altın, çeyrek altın, dolar ve euro fiyatları ile altında Aralık sonunda görülecek rakama ilişkin İslam Memiş'ten gelen tahmin:

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!