İskoç gazetesinden halk kahramanı William Wallace göndermeli İtalya desteği

İskoçya, EURO 2020 finalinde İtalya'yı tutuyor. Grup maçında tarihi düşmanı İngiltere'yle 0-0 berabere kalan İskoçlar'ın bu desteği ülkedeki gazetelerin manşetlerine de yansıdı. The National, Roberto Mancini'yi İskoç halk kahramanı William Wallace'a çevirerek "Kurtar bizi Roberto, son umut sensin" dedi.

EURO 2020'de artık herkes İngiltere-İtalya finalini bekliyor. "Futbol eve dönüyor" şarkıları söyleyen İngilizler, hiç Avrupa şampiyonu olamadı. "Three Lions"ın 1966 Dünya Kupası zaferinden beri pek bir başarısı da yok... 1968'in şampiyonu İtalya ise 4. kez finalde... EURO 2020 Finali'nde İngilizler, tarihinde bir ilki başarmak; İtalya ise 2. kez Avrupa Şampiyonu olabilmek için sahaya çıkacak.

"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!