Işıltılı yaşamı bir tornavida ile karardı!

Siyah- beyaz Yeşilçam filmlerinde kimi zaman sokaklarda yankesicilik yaptı, kimi zaman Filiz Akın ablasına elinde darbukasıyla eşlik eden bir çingene oldu. Bazen de Ediz Hun'a "size baba diyebilir miyim amca" deyip mavi gözlerinden boncuk gibi yaşlar akıttı. Bir tornavida ile ışıltılı yaşamı bir anda kararan Ömer Dönmez 61 yaşında mide kanseri nedeniyle vefat etti. İşte sinema severlerin hafızasında ışıl ışıl gözleri ile kazınan Ömercik'in hazin öyküsü...

Yeşilçam'ın artık tarih olan bir dönemine damga vuran oyunculardandı Ömer Dönmez. O sinema severlerin hafızasında Ömercik adıyla kazındı. 13 Ağustos 1959'da Sakarya'da dünyaya gelen Ömercik'in sinema kariyeri ise bir tornavida kazası ile sona erdi.

Yeşilçam'ın çocuk yıldızı, sinemanın talihsiz Ömercik'i 1 Şubat 2020'de hayata gözlerini yumdu.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"